Velkommen til Den Kreative Skole

Vi er et levende og dynamisk værksted med mange forskellige fag indenfor vore fem linjer. Vi tilrettelægger undervisningen med udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger, og arbejder med en høj grad af faglighed, der gennem vore lærere kommer til udtryk i vores mangfoldighed af fag.
Vi vil styrke den kreative dimension hos vore elever, og arbejde på at eleverne opnår kompetence i fagene og glæde ved at udøve dem både alene og sammen med andre. Lykkes vores undervisning, vil vore elever være i stand til at udtrykke sig kreativt og gennem vore faglige udtryksformer berige sig selv og hinanden.
Vi har adresse i Silkeborg centrum og har undervisning på mange skoler rundt om i kommunen for at lægge undervisningen i elevens nærmiljø specielt for de yngste skolebørn.
På vores adresse i centrum har vi faglige tilbud til de lidt ældre elever, hvor der er bedre mulighed for at møde andre elever med samme interesse og hvor nye venskaber kan opstå. Endelig er vi en skole for alle kommunens borgere, og har undervisningstilbud til alle uanset alder.

Ledige pladser på instrumental undervisning

Vi har stadigvæk ledige pladser på Guitar, Elbas, Trommer, Cello, Violin, Sang, Klaver og Tværfløjter.

Du tilmelder dig via vores musik undervisningstilbud (klik her)

Ledige pladser på hold undervisning

Der er stadigvæk ledige pladser på nedenstående hold.
Du kan se mere og tilmelde dig via vores undervisningstilbud

Hold  Titel Tid

601 Dans for 0-1. klasse  Ons. 16.40-17.30 Bindslevs Plads
603 Dans for 2-3. klasse  Ons. 15.50-16.40 Bindslevs Plads
607 Showdans fra 5. klasse, øvede Fre. 15.50-16.50 Bindslevs Plads
608 Dans 4-5 år, Efterår Tirs. 17.00-17.50 Bindslevs Plads
621 Hip-Hop 5-8. klasse  Fre. 17.00-18.00 Bindslevs Plads
810 Tegning og Design 6-8. klasse  Man. 17.15-18.35 Bindslevs Plads

1. Nyhed i sæson 18/19

Rytmebox for 3. kl. og frem

Mange elever har et stort ønske om at spille sammen med andre på forskellige instrumenter, hvor det er sammenspillet, det hele handler om, og ikke så meget undervisningen på det enkelte instrument.

For at finde et svar på dette behov for sammenspil tilbyder vi faget Rytmebox. Her vil undervisningen være rytmisk sammenspil, og eleverne vil have mulighed for at lære forskellige instrumenter og stilarter at kende på holdet. Det kan være et rockband, folk- eller funkorkester eller måske strygere for holdet bestemmer sammen med læreren genre og repertoire.

Meningen er at udvide sammenspillet og hjælpe orkestre på vej til at spille selv – man kan tilmelde sig holdvis – og måske finde et instrument, man gerne vil dygtiggøre sig på.

Undervisningen vil foregå på hold med 6 – 8 elever i 60 min en gang om ugen, og kan foregå både på Bindslevs plads og decentralt på skolerne. Der skal blot være tilmeldinger nok til at danne hold. Prisen er vores holdpris med 50 % rabat for vore instrumentalelever.

Klik her for at springe ind til selve undervisningstilbudet

2. Nyhed i sæson 18/19

Moderne Dans for 4.-6. klasses elever på onsdage

Nu er der også Moderne Dans om onsdagen for dig der går i 4.-6. klasse !
Dette hold er en god blanding af kreativ dans, moderne teknikker, dynamisk yoga, kreative danseøvelser, trin-kombinationer & improvisation og koreografisk arbejde, hvor du både lærer trin og er medskabende.
Moderne dans er for dig, som har lyst til at prøve kræfter med scenekunstens udtryk - en slags danseteater. Jeg lader mig inspirere af al slags dans, så vi danser på mange forskellige måder (Lærer: Hanne Randel).

Klik her for at springe ind til selve undervisningstilbudet

3. Nyhed i sæson 18/19

Dans for 4-5 årige.

Har du lyst til at danse, grine og bruge din fantasi, høre sjov musik og danse på nye måder, du ikke troede, du kunne, byder jeg dig op til dans. Vi arbejder også hver gang videre på en dans, som skal vises til et show sidst i perioden. Du kan tilmelde dig til et hold om efteråret og/eller et hold om foråret.

Ingen fremtidige aktiviteter