Den Kreative Skole fejrer 30 års jubilæum d. 17. November 2018, med et brag af et event hvor både musik, dans, billedkunst, drama samt fortælling får huset til at summe af god energi.

Den Kreative Skole har fostret mange spændende og talentfulde elever, der efterfølgende bidrager til det danske kulturliv både lokalt og på landsplan. Vi har sammensat en vifte af indslag med nuværende og tidligere elever, der vil give os prøver på deres kunnen.

Kl. 14.00 til 16.00 vil Foyeren i Jysk Musikteater være en spændende kakofoni af udstillinger, koncerter, arbejdende værksteder og fortællerhule.

Nedenstående er et udpluk af hvad der er i vente.

Katrine Lyck

Tidligere elev på Den Kreative Skole, studerer nu ved Edinburgh College of Art

Vi er super glade for at Katrine har sagt ja til at udstille et udsnit af sine værker ved 30 års Jubilæum d. 17. november Foyeren Summer kl. 14.00-16.00

Om Katrine.

Katrine er født i Silkeborg i Danmark og studerer nu ved Edinburgh College of Art.

Hun begyndte på billedkunst ved Lars Ringgaard som 11-årig og har været involveret i diverse kunstprojekter med skolen siden.

Katrines arbejde er formet af nordiske farveskemaer og mytiske temaer i surrealistiske kompositioner. Hun bruger en række materialer og er på det seneste blevet fascineret af den tidskrævende trykkekunst radering.

Portfolien omfatter kommissioner i vægmalerier, albumcovers og plakater og hun er i øjeblikket ved at arbejde på illustrationer til børnebøger

Se mere om Katrine på hendes Website (klik her).

Freja Ytting Helldén

Tidligere elev på Den Kreative Skole, studerer nu på Silkeborg Gymnasium

Her kan vi med stolthed præsentere endnu en tidligere billedkunst elev, Freja Ytting Heldén der vil udstille eksempler på sine værker.

Freja skriver:
Jeg er 18 år gammel, og er igang med mit andet år på Silkeborg Gymnasium. Jeg elsker at tegne ansigter, karakterer og overnaturlige skabninger.

Jeg er blevet undervist af Lars Ringgaard og Christina Blaabjerg og har gennem billedkunst på Den Kreative Skole haft et fællesskab, et kreativt rum, samt masser af inspiration til rådighed i min udvikling som tegner.

Du kan finde Freja på Facebook (klik her)

SKRIVEHULEN - Forfattersporet, Allan Lillelund Andersen

Kom ind og lav en hurtigskrivning med skrivelærer Allan Lillelund Andersen.

Vi skriver og læser op i et lille intimt rum.
Til lejligheden er der sat gammeldags skrivemaskiner frem, som man kan skrive på!
Du kan skrive små fabler, arbejde med vrøvleord og ikke mindst skrive en sætning, der fortsættes af din sidemand.

Som deltagende får du et fint bogmærke til din næste bog, du vil læse!

Billedkunst Workshop 1 - Nirvi Bennich

Kom og lav en udsmykning eller medalje til dig selv.

Vi bruger sjove materialer, såsom genbrugsting ( blonder, sugerør, glimmer ) og pynter os med dette til denne festlige dag!

Alle kan deltage!

Billedkunst Workshop 2 - Christina Blåbjerg

Tegne workshop - Silkeborgs længste tegning.

Børn og voksne kan være med til at lave en tegning på et langt stykke rullepapir. En sjov workshop, hvor det blot handler om at være tilstedet i nuet og skabe et fælles værk.

Jubilæums workshop musikværksted med Lillian og Lene

Kom og mød Skarptanden og oplev Rytme Rap.

Musik børn fra Den Kreative Skole viser noget af det de laver i Musikværksted 0-3 kl.
Lillian og Lene sætter gang i løjerne.
Alle er velkommen til at synge og lege med!!
Vi klapper, tramper, trommer og synger.