Ungdomsmusical 2020

Så kan vi med glæde meddele, at vi 29. – 31. marts 2020 opfører en TEATERKONCERT i Jysk Musikteater.
På nuværende tidspunkt har forestillingen ingen titel. Indholdet er også stadig ukendt.
Men én ting er sikkert - det kommer til at handle om at være ung!
Desuden har du også mulighed for at påvirke indholdet!
Vi glæder os til at se netop dig til audition!
De bedste hilsner fra Stine, Flemming & Kim

Vi mangler

Vi leder efter sangere, dansere og skuespillere i alderen 13 – 20 år, som vil være med til at fortælle om det at være ung i dag. Mestrer du ikke alle 3 ting, så meld dig til alligevel. Måske er det lige dig, vi står og skal bruge!

Klik her for at være med til at bestemme hvilke emner vi skal tage op i forestillingen. Linket sender dig videre til en side hvor du kan påvirke indholdet af forestillingen.

Audition

Audition afholdes i perioden den 12. november på Den Kreative Skole i tidsrummet kl. 16:30-21:30

Selve audition består af 2 dele:

  1. Dans. Du skal ikke forberede noget hjemmefra. På stedet lærer du en lille koreografi sammen med nogle af de andre ansøgere. Du er altså ikke alene i rummet til denne del af audition.
  2. Sang og tale. Du bedes forberede 1 af de tekster, der er til rådighed i auditionmaterialet. Ligeledes bedes du forberede 1 af de sange, der er til rådighed i auditionmaterialet. Har du ikke mulighed for at lære 1 af sangene, men vælger at synge noget andet, SKAL du selv medbringe noder til pianisten. Til denne del af audition er du alene i lokalet sammen med instruktør, koreograf og kapelmester.

Materiale

Tilmelding

Tilmelding kan kun foregå på Silkeborg Ungdomsskoles fritidstilbud (klik her).

Kan du ikke finde det rette sted på Ungdomsskolens hjemmeside, er du i tvivl om hvordan du gør, eller har du andre spørgsmål, så send en mail til Camilla Hornung på hendes mail adresse camilla.hornung@silkeborg.dk