Vi passer godt på dine persondata

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Den Kreative Skoles administration i forbindelse med tilmelding/gentilmelding til undervisning og andre arrangementer.

Vi behandler dine personoplysninger efter Databeskyttelsesforordningen (forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger) og dansk lov på området. Vores lovhjemmel er artikel 6, stk. 1, litra a i databeskyttelsesforordningen.

Vi behandler disse kategorier af personoplysninger om dig:

• Almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnumre, fødselsdato og mailadresser samt CPR-numre til brug for fremsendelse af opkrævninger m.m. via e-Boks.

Vi anvender kun de oplysninger, du selv har angivet via dine egne tilmeldinger.

Dine oplysninger vil blive behandlet i vores:

• administrationssystem SpeedAdmin, leveret af og hosted hos SpeedWare Aps. vel at mærke kun hvis du er registreret som nuværende/tidligere elev eller værge for en sådan elev.
  • hjemmeside system leveret af og hosted hos DynamicWeb, dog kun hvis du har tilmeldt dig til enkeltstående arrangementer ved hjælp af hjemmesidens online tilmeldingsformularer.

Du kan på hjemmesiden databeskyttelse.silkeborg.dk finde de nævnte systemer. Heraf vil samtlige systemmodtagere af dine oplysninger fremgå.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger hos Den Kreative Skole:

Vi sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har vi ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Er du betalende elev eller værge behandles dine oplysninger i Silkeborg Kommune, der sørger for at udsende opkrævninger til elever og værger via e-Boks.

Dine rettigheder

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger. Du kan til enhver tid benytte dig af rettighederne. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte den afdeling eller stab, der behandler dine oplysninger (angivet i øverste afsnit).

Dine rettigheder er:

• Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse) og/eller sletning (særlige tilfælde)
  • Ret til begrænsning af behandlingen og indsigelse

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger på Kommunens databeskyttelsesrådgiver:

Du kan kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver:

Mette Mejlsted Lundsgaard, (DPO), Jurist
E-mail: dpo@silkeborg.dk

Klagemuligheder

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Silkeborg Kommune behandler dine oplysninger på. Du kan finde mere information og kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

De oplysninger vi henter er anonyme og bliver ikke koblet til dig som bruger.

Næste gang, du besøger vores hjemmeside, huskes dit tidligere valg.