Vi sænker prisen

Nu skal det være billigere at lære at spille et instrument

Vi vil sænke prisen markant på vores mindre instrumenthold. Og så skal det være gratis at gå til sammenspil, hvis du i forvejen får instrumentundervisning

Alle har en kreativ gnist, der kan antændes. Og prisen skal helst ikke være det, der står i vejen for, at man kommer i gang med at dyrke sin passion. Efter sommerferien er det derfor vores mål at halvere prisen på vores mindre instrumenthold. Det koster nu 4.328 kr. at gå på et hold med 4-6 elever i 50 minutter pr. uge. Efter sommerferien skal det koste 2.500 kr. Det skal desuden være gratis at gå til sammenspil, hvis du i forvejen får instrumentundervisning.

Fællesskab i fokus

Der opstår et helt særligt fællesskab, når man er sammen med andre, der deler den samme passion som en selv. Og det fællesskab vil vi gerne, at mange flere får del i. ”Vi vil gerne prioritere, at flere elever møder et fællesskab fra dag ét, når de starter på Den Kreative Skole. De vil få mere tid på skolen, og samtidig vil de kunne profitere af at lære af hinanden”. Sådan siger Knud Mortensen, som er leder her på Den Kreative Skole.
Og han tilføjer: ”Vi ønsker ikke at stoppe al soloundervisning, men det bør i afsættet ikke være det første, man møder, når man tilmelder sig undervisning på et instrument på skolen. Derfor vil vi ud fra en faglig vurdering prioritere, at så mange som muligt starter på et hold efter sommerferien”

Byrådet tager den endelige beslutning

Kultur, fritids- og idrætsudvalget har netop ja til forslaget om at sænke prisen på mindre instrumenthold og gratis sammenspil for elever, der allerede går til instrumentundervisning. Inden vi endeligt kan sænke prisen, skal det godkendes i byrådet.