Skip to the content

Clinic med Aske Jacoby

Kom med, når Aske Jacoby holder denne clinic, som bliver både en ”nørde-session”, hvor vi skal tale om lyd, gear, teknik osv, og et personligt ”erindrings-dokument” om livet som professionel, udviklingen i musikken og branchen, kærligheden til musikken og kollegerne og noget om, hvad musik kan gøre af godt for os alle, samt, naturligvis, musik – det er jo trods alt det, det hele drejer sig om!

Det foregår fredag d. 25. september kl. 18.30

TILMELD DIG HER

Det er gratis, og der er plads til 50 deltagere

Det foregår på Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7

Om Aske Jacoby

Aske Jacoby er et gennemprøvet navn i dansk musik.
Med et ry som ”DK’s bedste guitarist” gennem fire årtier har Aske Jacoby bevæget sig gennem den danske populærmusik siden 1979 og frem til i dag. Guitaristen, singer/songwriteren, produceren, udgiveren mm har sat sit præg på de seneste 40 danske musikhistorie med en let genkendelig og meget original spillestil, som har kunnet høres indenfor stort set alle genrer.

Aske Jacoby har spillet med navne som Sanne Salomonsen,
CV Jørgensen, Thomas Helmig, Danseorkestret, Lis Sørensen, Kasper Winding, Hanne Boel samt skandinaviske navne som Lisa Nilsson, Mats Ronander, Jørn Hoel o.m.a.
Som studiemusiker medvirker Aske på mere end 450 udgivelser.
De seneste syv år har Aske udelukkende koncentreret sig om sin egen musik og turnerer således i Europa og USA med sine smukke sange.

Aske har også startet pladeselskabet Giant Birch, som, udover at udgive Askes egne albums, også har udgivet den unge singer/songwriter/guitarist Ginne Markers debutalbum. Flere udgivelser med flere artister er i støbeskeen.

 

Med venlig hilsen Jac Bjørnholt og Den Kreative Skole