Udmeldelse Børn og Unge (under 25 år)

• Denne type undervisning har 37 ugers varighed.

Nye elever

• Som ny elev på Den Kreative Skole er tilmeldingen bindende frem til efterårsferien.
    • Skriftlig udmeldelse kan ske inden 5. undervisningsgang - du skal i så fald betale 2 rater. Undervisningen fortsætter frem til efterårsferien.
    • Øvrige udmeldelsesfrister:
      • Indtil og med 1. februar med virkning fra 1. marts. Du skal i så fald betale 6 rater.

Elever, der har skiftet fag og/eller underviser

• Har du tidligere været elev på Den Kreative Skole, men har skiftet fag og/eller underviser, er tilmeldingen bindende frem til efterårsferien.
    • Skriftlig udmeldelse kan ske inden 5. undervisningsgang og du betaler 2 rater. Undervisningen fortsætter frem til efterårsferien.
    • Øvrige udmeldelsesfrister:
      • Indtil og med 1. november med virkning fra 1. december. Du skal i så fald betale 3 rater.

Elever, der er fortsat på samme fag hos samme underviser

• For fortsætterelever, der modtog undervisning sidste sæson i samme fag hos samme underviser, er undervisningen bindende frem til d. 30. november.
    • Skriftlig udmeldelse kan ske frem til den 1. november og du skal i så fald betale 3 rater.
    • Øvrige udmeldelsesfrister:
      • Du skal lave en skriftlig udmeldelse, og du skal give den til skolens kontor.

• Denne type undervisning har 31 ugers varighed.

• Du har max. 3 prøvegange som koster 200 kr.
    • Udmeldelse skal ske inden 4. undervisningsgang. Silkeborg Kommune tilbagefører overskydende betaling til den NEM-konto, du har betalt fra.
    • Efter 4. undervisningsgang er tilmeldingen bindende for resten af sæsonen. Du kan fortsat godt melde dig ud, men vil ikke få tilbagebetalt restbeløbet for undervisningen.
    • Du skal lave en skriftlig udmeldelse, og du skal give den til skolens kontor.