Genåbning

Fra onsdag d. 27. maj åbner vi igen

Og vi kan faktisk ikke få armene ned!

Genåbning for solo og småhold (musik)

Genåbningen kommer i første omgang til at gælde solo og småhold (musik) både centralt på Bindslevs Plads og decentralt.

Vi følger skemaet fra før nedlukningen i marts, medmindre andet er aftalt eller kommunikeret ud. Voksenelever, der modtager undervisning solo eller på småhold får forlænget deres sæson, så den matcher eleverne under 25 år. Sæsonen er sat til at slutte 15/6-20.

I forhold til Hold (dans, billedkunst, teater, orkestre, kor, bands osv.) - sæsonen er i udgangspunktet slut. Vi arbejder på, om der kan findes modeller for at ses inden ferien - alt tyder på, at vi er underlagt forsamlingsforbuddet på maks 10 personer frem til 8. juni.

Efter sommerferien er det vores helt klare forventning, at der er fuld gang i alle hold.

Retningslinjer for genåbning

Alle elever har fået en mail om, hvordan de skal forholde sig til genåbningen.

Herunder finder du de retningslinjer, som vi følger:

Retningslinjer fra Kulturministeriet

Retningslinjer fra Landsorganisationen for Danske Musik- og Kulturskoler

Hvis du er i risikogruppen: Vær opmærksom på, at du udviser stor forsigtighed, når du besøger Den Kreative Skole.

Skulle I være i tvivl om noget, skal I endelig ringe eller skrive - så er vi klar til at hjælpe.

Vi glæder os så meget til, at vi sammen kan få rigtigt liv i Den kreative Skole igen!