Skip to main content

Susanne Vibro

Susanne om sit fag

"Det at udtrykke sig igennem billeder er helt afgørende og naturligt for mindre børn, og det er en stor glæde at se deres umiddelbare tilgang og fantasifulde måde at løse opgaverne på. Citat “Det barn, som lærer, at himlen ikke kun og altid er blå, vil i fremtiden kunne finde mange kreative løsninger på et problem, vil være mere parat til at diskutere i stedet for at holde sig tilbage” -Bruno Munari" 

Undervisningen

"At give børnene mulighed for at arbejde med mange forskellige udtryk og materialer lige fra assemblage/collage /ler /med mere, er noget af det, som jeg brænder for i min undervisning. At give eleverne glæden ved deres eget udtryk og at udvikle det, de kommer med, og præsentere dem for forskellige kunstnere er også vigtigt for mig."  

Baggrund

Susanne er uddannet kunstpædagog. Hun har været med til at udvikle og var ansat i projektet “Kunstbussen“, et rullende værksted for børn. Susanne har afholdt workshops og kurser i billedkunst for lærere og pædagoger, og hun har deltaget i et hav af kurser b.la i Firenze, hvor hun fandt stor inspiration i deres tilgang til at arbejde med Børn og Kunst. Susanne har undervist børn i 20 år. 
Susanne Vibro

E-mail : sv@denkreativeskole.dk

Telefon : 30512318

Underviser i: