Skip to main content

Julie Baggesen

Julie om sit fag

"Det er først og fremmest vigtigt at vi har det sjovt med at spille! Trompeten er et mega alsidigt instrument og kan derfor bruges i et hav af sammenhænge. Så hvad end du er til smooth jazz, højtblæsende bigband-musik, solid pop eller smukke, klassiske værker - eller hvis du gerne vil lidt af det hele - så er trompeten lige noget for dig".

Undervisningen

"Mit mål med undervisningen er, at eleverne går fra timen med en kæmpe lyst til både at udfolde sig kreativt og til at indgå i musikalske fællesskaber. Det gør livet så meget federe! 
I min undervisning fokuserer jeg derfor på, at vi både skaber stærke tekniske færdigheder, sådan at eleven har det bedste udgangspunkt for at indgå i sammenspil, og at vi udforsker alle de kreative muligheder trompeten har at byde på".

Baggrund

Julie er uddannet i Musikvidenskab fra Aarhus Universitet (underviserlinjen - 2020) og har derudover spillet i et hav af forskellige konstellationer. Hun er udøvende musiker og har siden hun var lille brugt de fleste af sine weekender på at spille rundt omkring i det danske land. Julie har primært erfaring med store, festlige pop-orkestre og med bigband-musik, men hun har også god erfaring med at spille i kirker til både konfirmationer, bryllupper og det, der ligner. 

 
Julie Baggesen

E-mail : jjb@denkreativeskole.dk

Telefon : 30951282

Underviser i:
trompet