Skip to main content

Erik Hagner

Erik om sit fag

"Guitaren er et fantastisk instrument. Du kan spille i et hav af sammenhænge: Du kan spille helt alene, du kan fyre den af sammen med andre i et rockband, du kan spille folkemusik og jazz, og du kan spille til fællessang."

Undervisningen

"I guitarorkestret har vi et helt specielt musikalsk fællesskab. Vi har spillet rigtig mange sjove koncerter – fx har vi spillet for dronningen af Bhutan, da hun besøgte Silkeborg, vi har spillet til Riverboat Jazzfestival, og vi har spillet foyerkoncerter i Jysk Musikteater. Du bliver virkelig udfordret, når det drejer sig om rytme og tempo"

Baggrund

Erik er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i klassisk guitar – med rytmisk guitar som tilvalgsfag. Han har undervist på musikskoler i 30 år, og sideløbende med undervisningen spillet som musiker i rigtig mange sammenhænge: bands, jazzorkestre, børnemusikorkestre, duoer med sang, fløjte og ikke mindst sin guitarduo. Se www.guitarduoen.dk. En af de største oplevelser han har haft som musiker, var at spille med et afroband – Ngogo Highlife – for tusindvis af Ghanesere på en strand i Ghana i 1992: se denne video på YouTube.  
Erik Hagner

E-mail : eh@denkreativeskole.dk

Telefon : 30294310

Underviser i: