BalletCamp 6-10 år

Er du 6-10 år og har du en balletdanser i maven? Så kom og være med til BalletCamp i uge 31! Du kan være med både som nybegynder og som øvet.

Hver dag begynder vi med at varme op, så vi er helt klar i kroppen til at danse. I løbet af ugen kommer du til at lære både en klassisk og en moderne balletdans samt en ’character’-dans, som minder meget om en folkedans. Og vi kommer til at have det SÅ sjovt med at danse sammen!

Du kommer også til at møde nogle ældre balletelever, som vil danse for os i deres fine kostumer og vise deres tåspidssko.

Vi slutter hver dag af med at hive yogamåtterne frem og meditere. Det trænger vi nemlig til efter at have danset i så mange timer.

Om fredagen kl. 15-15.30 laver vi en opvisning med alt det, vi har lært i løbet af ugen. Her skal vi selvfølgelig have nogle fine balletkostumer på, og det låner du af os :) Forældre og søskende er meget velkomne til at komme og se vores forestilling.

Balletsko og tøj til campen

Det er vigtigt, at du har det rigtige fodtøj for at kunne danse ballet. Derfor skal du have nogle balletsko til campen (det er nemlig svært at danse i almindelige gymnastiksko eller strømpefødder/bare fødder). Du kan købe balletsko på balletbutikken.dk De koster ca. 110 kr.

Du kan danse i gymnastiktøj, ballettøj eller bare noget tøj, som du kan bevæge dig i.

Vi glæder os til at danse sammen med dig!

• Tid: uge 31, man.-fre. kl. 9-15. Opvisning for forældre kl. 15-15.30 om fredagen
  • Sted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7, 8600 Silkeborg
  • Underviser: Tammy Mary Skouboe Sørensen
  • Pris: 500,- (+billetgebyr 20 kr.)

Husk madpakken :)

TILMELD DIG HER