JazzCamp for Piger 3.-9. kl.

4 dage kun for piger!
Vil du lære at improvisere, skrive musik og spille i band?

JazzCamp for Piger er fire spændende dage med fokus på at spille sammen og skabe musik med dit eget nye band! Det er for dig, der er pige eller føler dig som en pige og går i 3.-9. klasse.

Du kan være med uanset tidligere erfaring med musik - vi opretter to hold og lover at både øvede og begyndere bliver udfordret.

Du vil få undervisning i at spille sammen som et band, improvisere og skabe helt ny musik. Du vil i løbet af ugen blive inspireret til at spille ud fra nogle helt nye metoder og på instrumenter, du måske aldrig havde forestillet dig. Spiller du et klassisk instrument, kan du få lov at give den gas med rytmisk musik på dit eget eller et helt nyt instrument. Jazzcampen slutter af med en elevkoncert for forældre og søskende, hvor du og dit band kan fyre den helt vildt af på jeres instrumenter.

JazzCamp for Piger foregår i hele landet i den samme uge i sommerferien, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en enestående uge med musik på Den Kreative Skole i Silkeborg:

Mandag den 28. juni - torsdag den 1. juli 2021, dagligt fra kl. 10-15

Sted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7, 8600 Silkeborg

Tilmelding efter først-til-mølle via  https://forms.gle/mCuU1rgMrc7WpVSq9

Det koster 650 kr. at deltage i JazzCamp for Piger.

Har du eller dine forældre spørgsmål? Så spørg Den Kreative Skole eller skriv til

Knud Mortensen Knud.Mortensen@silkeborg.dk

eller projektleder hos JazzDanmark: Agnete Seerup agnete@jazzdanmark.dk

Du kan også læse mere på JazzCamp for Pigers hjemmeside www.jcfp.dk