Skip to main content

Småhold GUITAR

Vil du lære at spille guitar? 
At spille guitar åbner en masse muligheder for dig. Du kan spille og - hvis du har lyst - synge til stort set alle stilarter på guitar.

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på guitar – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller guitar, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.600 (solo koster fra 4.750 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.
Start: uge 33 (dog uge 32, hvis din undervisning ligger fredag)
Antal undervisningsuger: 37

OBS: Hvis du er yngre eller ældre end 2.-7. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.


Småhold GUITAR
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld