Skip to main content

Visuelt værksted (fra 2. kl.)

Verden ER visuel, for vi modtager langt de fleste sanseindtryk gennem vores øjne.
 
Det vil være fællesskabet og lysten til at skabe, som er drivkraften, når vi sammen går på opdagelse i et laboratorium af visuelle udtryk. 
 
Holdene tilbyder udvikling af visuelle færdigheder på en sjov og interessant måde inden for blandt andet tegning, design, kunst, arkitektur og animation. Vi arbejder på mange forskellige måder - og dermed bygger vi på det visuelle sprog, der så fint supplerer det, vi kan udtrykke med ord.  
 
Alle hold er for både drenge og piger, og der er plads til alle - både begyndere og øvede. 
 
Har du spørgsmål i forhold til undervisningen, er du velkommen til at sende Jannik en mail.  
 
Progression/ udvikling på holdene:
  • 0.-2. klasse
    Her lærer du det meste via forskellige øvelser, som har karakter af et legende og sjovt billedkunstnerisk laboratorium. Der undervises bredt inden for det visuelle område, og eleverne får afprøvet den store mangfoldighed, der er inden for det visuelle område.
  • 3.-5. klasse  
    Her fylder vi for alvor elevernes visuelle værktøjskassen op med masser af færdigheder inden for kunst og design. Tegning og visualisering vil fylde mere af indholdet, men der er stadigvæk masser af plads til de skæve indfaldsvinkler..
  • Fra 6. klasse
    Afhængig af deltagernes færdigheder, skrues der nu op for elevernes egne ønsker til temaer og udtryk. Disse hold er et godt udgangspunkt, hvis du senere i livet drømmer om at blive designer, arkitekt eller noget helt andet, hvor du vil bruge det at tænke kreativt.
Underviser: Jannik Broz
Start: uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 1.950 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.!
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.


Visuelt værksted (fra 2. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld