Skip to main content

Alle fag

Småhold BRYRUP

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille og synge, og i Bryrup kan du både tilmelde dig: guitar, bas, ukulele, fløjte, klaver og sang. 
Der bliver masser af musik i timerne, for det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.

Der er op til 6 deltagere på et hold, og vi sætter holdene sammen med afsæt i hvilket instrument, du vælger.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.
Tidspunkt.: Torsdag kl. 14.50-15.40 på Bryrup Skole
Alder: 2.-6. kl.
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.700 (solo koster fra 4.900 kr.). Undervisningstiden kan blive justeret, hvis der er færre end 4 elever på holdet.
Start: uge 34
Antal undervisningsuger: 37
Se sæsonplan

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.


Småhold BRYRUP

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld