Jazzdans

Jazzdans er for dig, der elsker at dyrke et kreativt og kunstnerisk udtryk.

Til jazzdans vil du komme til at arbejde med basistrin indenfor jazz og jazzballet. Det er øvelser, det både indbefatter styrke, smidighed, teknik og improvisation. Sammen vil vi gå på opdagelse i en ubegrænset verden, hvor kun nysgerrigheden og kreativiteten sætter grænser. Vi vil komme omkring øvelser med improvisation, tekniske øvelser, trin over gulv samt koreografisk arbejde.

Det er målet, at du lærer din egen kreativitet at kende igennem dansen. Du lærer, hvordan det er at lave og performe en koreografi.

Vi glæder os til at folde os ud sammen med dig!

Holdbeskrivelser
Jazz 1: 5.-7. kl.
Jazz 2: fra 7. kl. / begynder
Jazz 3: fra 7. kl. / let øvet – øvet

Undervisere: Stine Skovby / Sofie Birk Kramer
Undervisningssted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7
Pris: 1.880 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Jazzdans