Hip Hop / Showdance

Hip hop / Showdance er for dig, der elsker højt tempo, sved på panden, indlevelse og masser af attitude.

Til hiphop vil du komme til at træne styrke, smidighed, musikalitet, trinkombinationer samt en koreografi til vores årlige show.

Vi vil desuden komme omkring øvelser med improvisation, så du selv får mod på at lukke din kreativitet op.

Det er målet, at du lærer alle de seje ting hiphop kan. Du styrker din musikalitet, din indlevelse og ikke mindst din evne til at lære og performe en koreografi. Måske endda en du selv har været med til at finde på trin til.
Vi glæder os til at danse sammen med dig!

Holdbeskrivelser
Hip hop / Showdance fra 7. kl. / øvet: her anbefaler vi, at du har danset i min. 2 år.

Underviser: Sofie Birk Kramer
Pris: 1.880 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Hip Hop / Showdance