Klassisk Ballet

Elsker du at bevæge dig til smuk musik?  Så er klassisk ballet for dig!!!

Klassisk ballet har en lang tradition bag sig og er samtidig basis for udviklingen af den moderne ballet. På holdene her er det netop den klassiske ballettradition, der er udgangspunktet for undervisningen, og eleverne trænes således i den klassiske ballet, der er blevet lært - og stadig læres, af balletdansere over hele verden.

Vi bruger Royal Academy of Dance pensum som inspiration men undervisningen bliver tilrettelagt efter børnenes behov og interesse fra uge til uge.

Udgangspunktet for undervisningen på alle hold i klassisk ballet:
  • Fokus på teknik og kropsligt udtryk
  • Fællesskab
  • Danseglæde
Tøj: Det er vigtigt at man har passende tøj på til ballettræning og det er ønskeligt at balletdanserne har holduniform så vent venligst med at købe noget, før I har hørt hvad balletlæreren anbefaler.  (I vil modtage en uniformliste den første undervisningsgang).

Holdbeskrivelser
  • 3-4 år (med én forældre)
    Man behøver ikke at have tidligere balleterfaring for at tilmelde sig dette hold. OBS: Mor/far/bedsteforælder deltager aktiv sammen med barnet på dette hold.
  • 5 år - 0. kl.
    Man behøver ikke at have tidligere balleterfaring for at tilmelde sig dette hold. OBS: Undervisningen er uden forældre tilsyn.
  • 3.-4. kl. / 5.-6. kl. / fra 7. kl. (torsdag)
    Man behøver ikke at have tidligere balleterfaring for at tilmelde sig disse hold.
  • Fra 7. kl. (tirsdag) og fra 9. kl. (tirsdag og torsdag)
    Man skal have gået til ballet i flere sæsoner for at tilmelde sig disse hold, da niveauet er for øvede/meget øvede dansere. Er du nybegynder, kan du tilmelde dig holdet fra 7. kl. om torsdagen.

Underviser (alle hold): Tammy Mary Skouboe Sørensen
Pris: 1.950 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

OBS: Der udbydes både hold på Bindslev Plads 7 (Den Kreative Skole) og i Sejs-Svejbæk (Multihuset - lille sal, Julsøvej 126, 8600 Silkeborg).

Klassisk Ballet
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld: