INSTRUMENTER & SANG - småhold og soloundervisning

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og solo) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris.

SAMMENSPIL FOR BEGYNDERE

Har du lyst til at prøve at spille på forskellige instrumenter, så er holdene her lige noget for dig! HUSK: holdene er gratis, hvis du også er tilmeldt instrumental undervisning (småhold eller solo). Se mere under INSTRUMENTER OG SANG..

BANDS & ORKESTRE

Bands og orkestre er for alle, der har lyst til at bruge deres musikalske færdigheder sammen med andre. Hvis du er tilmeldt instrumental undervisning (hold og solo) er bands og orkestre GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for…

RYTMIK (0-5 år)

Rytmik for førskolebørn og deres voksne er for jer, der vil have et godt, sjovt og trygt samvær omkring musik, sang, leg og bevægelse. Der udbydes både forløb af 8 og 31 ugers varighed.

MGP (10-15 år)

E-Musik (3.-7. kl.)

PLAY!

NYT tilbud til alle musikelever (6.-9. kl.) som vil ha' mere musik.