Cello

Skal celloen være dit instrument? Det er der også mange gode grunde til!

Celloen indgår i mange forskellige musikalske sammenhænge, bl.a. i symfoniorkestre. Den bliver ofte brugt i klassisk musik, men også i rytmiske sammenhænge på grund af dens melodiske egenskaber og bløde klang. Fx bliver instrumentet brugt af heavyrockgruppen Apocalyptica fra Finland.

Undervisningen

Du vil komme til at opdage, alt det, som celloen kan med sin klang - fra den dybe, som bass, til den lyse, som violin. Vi spille musik og sange, som du kender, men også noget, som du ikke kender.
Vi arbejder med Suzuki-metoden, som handler om gehør, og Alexander-teknikken, som handler om krop. Det kombinerer vi med kreative kunstneriske musiske metoder, som vil lære dig at få en flot klang på din cello.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig celloundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille cello. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig cello-småhold her.

Du kan begynde at spille cello som 6-årig.

Vi glæder os til at fordybe os i celloens skønne klang sammen med dig!

NB. Obligatorisk sammenspil ved soloundervisning
Det at spille sammen er en stor del af at spille et strygerinstrument. Du skal derfor som elev også tilmelde dig et af skolens klassiske sammenspilshold.

Underviser: Jelena Durovic

Priser og betingelser - se under soloundervisning.

Cello