Violin

Vil du gerne lære at spille violin? Vi vil rigtig gerne lære dig det! -hvad enten du er barn, ung eller voksen.

Violinen er et af de allermest udtryksfulde instrumenter der findes. Følelserne er musikkens sprog, og præcis der har violinen en meget kraftfuld evne til at udtrykke sig.

Når du går til violin, er det vigtigste for os, at du finder glæden ved at spille og glæden ved at udvikle dig. Derfor vil vi også meget gerne tage udgangspunkt i, hvad du har lyst til at spille, lære, og hvad du har af ambitioner.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig violinundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille violin. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig violin-småhold her

Din første violintime

Din første violintime vil normalt starte med, at du pakker instrumentet ud og får det stemt. Herefter laver vi enten nogle lege med bueøvelser, med rytmer eller du lærer et stykke musik. Det kan være ved at imitere eller ud fra en node, eller en helt anden måde. Det kan være, at du får nogle lyd- eller videooptagelser, som kan hjælpe dig i din øvning derhjemme.

Øvelse gør mester

Når du skal lære at spille violin, skal du være indstillet på at øve dig derhjemme imellem undervisningerne. Det er nødvendigt at øve sig for at blive bedre, men derved bliver det også meget sjovere at spille, både når du spiller alene, og når du skal spille for andre.

Soloundervisning

Når du har nået et vist niveau på din violin, vil vi anbefale soloviolinundervisning. Her vil du få et mere personligt forløb, hvor din udvikling på og med instrumentet er i fokus. Du kommer samtidig med på et sammenspilshold. Du lærer meget af at spille sammen med andre, og så får du mulighed for at være sammen med andre, der deler din passion.

Du kan melde dig til soloundervisning i violin herunder.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!

NB. Obligatorisk sammenspil ved soloundervisning
Det at spille sammen er en stor del af at spille et strygerinstrument. Du skal derfor som violinelev tilmelde dig et af skolens klassiske sammenspilshold.

Undervisere:

Priser og betingelser - se under soloundervisning.

Violin