Trombone

Trombone, basun, trækbasun - kært barn har mange navne! Undervisning i at spille på trombone er for dig, der har lyst til at fordybe dig i den dejlige lyd, som er ligeså alsidig som menneskets stemme.

Du kan spille solo på instrumentet og dykke ned i de muligheder, du har, for at dyrke din musikalitet der. Men hvis du har lyst til at være en del af et musikalsk fællesskab giver trombonen dig også mulighed for at spille med i en masse forskelligt: både klassisk, jazz, symfoniorkester, big band, små og store ensembler og meget mere.

Undervisningen
Du kommer til at lære rigtig blæseteknik, sådan at du kan få flotte og klare toner ud af din trækbasun. Du er selvfølgelig med til at bestemme, hvad vi skal spille, og sammen finder vi noget, som passer til dit niveau, og som, du synes, lyder godt.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig tromboneundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille trombone. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig trombone/trompet-småhold her

Undervisning på et andet messinginstrument?
Det er den samme lærer, der underviser på alle messinginstrumter. Så hvis du har lyst til at prøve et andet messinginstrument - lige fra trompet til tuba- har du mulighed for det uden at skifte lærer.

Vi glæder os til at møde dig!

Priser og betingelser - se under soloundervisning.

Trombone