Band (fra 6. kl.)

Band er for dig, der har lyst til at bruge dine musikalske færdigheder sammen med andre.

En ting er nemlig at kunne spille på sit instrument, noget andet er at blive en del af et musikalsk fællesskab, hvor vi kan spille og udvikle os sammen -og have det rigtig sjovt undervejs.

Som en del af et band får du masser af musikalsk træning og mulighed for at spille andet end lige det, du plejer.

Du vil lære at lytte - til de andre og til det, du selv spiller – det er nemlig en forudsætning for at spille sammen i et band. Og så skal vi både lave numre selv og spille kopinumre.

Der er ingen begrænsning på, hvilke stilarter vi kan spille, så alle instrumenter er velkomne!

Glæd dig til at opleve det sus, det giver, når vi sammen laver god musik.

Velkommen til band!

Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning (solo eller småhold) på Den Kreative Skole ellers 1.950 kr.

Band (fra 6. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld: