Hummingbirds (3.-6. kl.) - GRATIS

Har du en lille sanger i maven og elsker du bare at synge? Men mangler du nogle venner at synge sammen med?
Så er vores KOR helt sikkert noget for dig - og så er det ovenikøbet helt gratis!

Her møder du andre med den samme passion som dig, og vores korleder Dorthe Rosgaard, vil sørge for at skabe en god stemning og energi i timerne.

Vi arbejder med de gode sangvaner: den rigtige vejrtrækning og den flotte fælles klang. Du vil blive præsenteret for mange forskellige sange; både de enstemmige og de flerstemmige, og vi vil selvfølgelig deltage i koncerterne på Den Kreative Skole i årets løb. En tradition er bl.a. vores Luciakor til julekoncerten.

Vi glæder os til at synge sammen med dig!

Underviser: Dorthe Rosgaard Rasmussen
Pris: gratis