Skip to main content

Kreakanaljer: Kreativ IT (2.-4. kl.) - Gjern

 - særligt tilbud til dig der bor i Gjern området 

Har du lyst til at folde din kreativitet ud gennem IT? 

På dette hold vil du lære, hvordan du bruger IT til at skabe animationer, film, lyd til film, musik og skyggespil. Kom og vær med, når vi sammen vil lege med alle de spændende muligheder, der er, når du bruger computer og iPads til at være kreativ.

Du vil blandt andet komme til at bruge programmer som iStop Motion, Garageband, Lauchpad og GrandVJ. Det vil være fint, hvis du kan have en iPAD med til undervisningen.

Når du starter på holdet, aftaler vi i fællesskab, hvad vi vil gå i gang med.

Vi glæder os til at være sammen med dig til KREATIV IT!

Kreakanaljer er et samarbejdet mellem Den Kreative skole og Gjern Kultur- og Idrætscenter, som har til formål at give flere børn mulighed for at deltage i kunstneriske fritidsaktiviteter lokalt. Der udbydes også undervisning i BILLEDKUNST (1.-2. kl.) i Gjern. Da deltagerbetalingen er reduceret, er der ikke muligt at kombinere dette hold med Kulturskolens øvrige rabatter.

Pris: 940 kr. 
Start: uge 36
Antal undervisningsuger: 31

Sted: Gjern Kultur- og Idrætscenter 
Underviser: Flemming Giese

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.!
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:

Tilmeld

Kreakanaljer: Kreativ IT (2.-4. kl.) - Gjern