Super Soul Kor (15-22 år) - elite

Vil du gerne synge i kor med de bedste af de bedste? Så er Super Soul Kor lige noget for dig!

Super Soul er Den Kreative Skoles eliteorkester og elitekor. Orkesteret består af blæsergruppe, solister og kor. Som en del af koret får du mange spændende oplevelser. Vi er med til flere shows, hvor vi fx også arbejder sammen med dansere.

Du kommer til at synge flere forskellige genrer: soul, funk RnB, pop og både gammelt og nyt. Vi er ca. 10 personer i koret, og vi synger i hver vores mikrofon, når vi øver med bandet. Du behøver ikke at have nodekendskab, men du skal kende din stemme og være klar på at udfordre den. Vi skiftes til at synge solo.

I Supersoul indgår du i et stort fællesskab, og det kræver lidt hjemmearbejde og samarbejde og en god mødedisciplin.

Super Soul Kor er spændende, men også krævende, og derfor skal du bestå en optagelsesprøve, for at kunne være med. Optagelsesprøven afholdes i august - hvor alle tilmeldte sangere vil blive kontaktet af korleder, Mette Maagaard.

Hvis du har lyst til at være med i Super Soul koret, skal du derfor i første omgang bare tilmelde dig koret på nedenstående link.

Underviser: Mette Maagaard
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 1.880 kr.

Super Soul Kor (15-22 år) - elite