Klarinet

Klarinet kan du starte med fra 1. eller 2. klasse. Klarinetten er en træblæser som benytter et blad af bambus til at frembringe lyden. Er du helt nybegynder kan det være en ide at starte på et hold med jævnaldrende.
Du kan ret hurtig begynde at spille sammen med andre instrumenter på et af skolens sammenspilshold. Klarinetten er et meget alsidigt instrument som kan bruges i symfoniorkester, harmoniorkester, jazz, folkemusik og rytmisk sammenspil.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig klarinetundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille klarinet. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig klarinet-småhold her

Underviser: Simon Nielsen

Priser og betingelser - se under soloundervisning.
Klarinet