Skip to main content

Klaver

Klaverundervisning er for dig - hvad enten du er barn, ung eller voksen -, der har lyst til at begive dig ud på en fantastisk og berigende rejse i musikkens univers med klaveret som rejsemakker.

Mulighederne ved klaveret er uendelige. Vil du gerne kunne spille til fællessang eller de nyeste hits? Improvisere eller fordybe dig i klassisk musik? Eller noget helt femte, sjette? Så skynd dig at melde dig til klaverundervisning, for vi er klar til at lære dig det.

Undervisningen 
 
Du får mulighed for at fordybe dig i lige præcis den musik, du brænder for. Og du vil lære teknikkerne til at udtrykke dig på mange forskellige måder gennem klaveret. Din lærer vil også præsentere dig for musik, du ikke anede, du ikke kunne undvære.

Undervejs i undervisningen vil du lære noder, rytmer, akkorder, teori, teknik og meget mere.

Her på Den Kreative Skole møder du en farverig stab af dygtige klaverlærere. Orientér dig på hjemmesiden, og vælg den klaverlærer, DU ønsker at gå hos.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig klaverundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille klaver. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig klaver-småhold her

Vi glæder os til at møde dig!

Undervisere:
Per Dybdal                                                                                                                                                                                                                                                                              

Priser og betingelser - se under soloundervisning.    

Ved tilmelding: skriv gerne i noten, hvilke dage i ugen du kan / evt. ikke kan. 


Klaver

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld