Skip to main content

Trompet

Skal trompeten være dit instrument? Det er der også flere gode grunde til!
Trompeten er nemlig et instrument med personlighed, og du kan bruge din trompet i både rytmisk og klassisk musik.
 
Undervisningen
Du kommer til at lære rigtig blæseteknik, sådan at du kan få flotte og klare toner ud af din trompet. Du er selvfølgelig med til at bestemme, hvad vi skal spille, og sammen finder vi noget, som passer til dit niveau, og som, du synes, lyder godt.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig trompetundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille trompet. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig trompet-småhold her

Undervisning på et andet messinginstrument?
Det er den samme lærer, der underviser på alle messinginstrumter. Så hvis du har lyst til at prøve et andet messinginstrument - fx tuba- har du mulighed for det uden at skifte lærer.

Underviser:
Priser og betingelser - se under soloundervisning.
Trompet

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld