Skip to main content

Tværfløjte

Fløjten er et af de ældste instrumenter der findes. Tværfløjten er et smukt instrument, der har en flot skinnende glans og en smuk klang. For at få lyden frem, skal man puste henover hullet i mundstykket, ligesom når man puster i en flaske! Tonen er lys og klar eller mørk og klangfuld – et instrument, som kan bruges i mange musikalske sammenhænge.

Du kan spille klassisk, jazz, folk, musical, og meget mere. I tværfløjteundervisningen er glæden ved at spille god musik og at spille musik sammen i centrum. Vi arbejder med nodelære og udenadspil. Udover at spille tværfløjte, leger vi med Music Mind Games, hvor du lærer noder og rytmer på den sjove måde. 

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig undervisning i tværfløjte på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille tværfløjte. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig tværfløjte-småhold her

 
Priser og betingelser - se under soloundervisning.

Tværfløjte

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld