Skip to main content

Elbas

Vil du lære at spille el-bas? Vi vil rigtig gerne lære dig det!

El-bassen er for dig, der kan lide at groove og dermed lægge et solidt fundament for sanger og solister. El-bassen er nemlig et udpræget rytmeinstrument, der sammen med trommerne lægger det rytmiske og harmoniske fundament i musikken.

Du kommer til at lære fede bas-riffs og du vil også komme til at spille melodier, akkorder og soloer. Du skal lære at skifte mellem fingerspil, slap og plekter teknikker. Og så vil du lære det grundlæggende om musikteori og noder.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med kontrabassen.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig undervisning i elbas på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille elbas. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig bas-småhold her

Vi glæder os til at spille sammen med dig!
 
Elbas

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld