Rytmebox (3.-5. kl.)

Kunne du tænke dig at spille sammen med andre? Så er Rytmebox lige noget for dig!

For på Rytmebox handler det netop om sammenspillet. Hvordan du og resten af holdet kan være med til at løfte lydene sammen - og det det giver altså lidt af et kick, når det rigtig lykkes!

Vi skal spille en masse forskelligt musik, og du får selvfølgelig mulighed for at prøve at spille på forskellige instrumenter. Du kommer med på et hold, hvor der er 6-8 elever, og vi spiller sammen i 60 minutter.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!

Underviser: Lene Rahbech Rosendal / Søren Kristian Frydenlund-Vad / Morten Svenningsen
Start: uge 35 (hvis din undervisning ligger fredag) ellers i uge 36
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 1.880 kr.

Rytmebox (3.-5. kl.)