Skip to main content

ELEKTRONISK MUSIK (3.-7. kl.)

Elektronisk musik - DJ/VJ
 
Du kender sikkert nogen af dem - Trentemøller, Hej Matematik, Daft Punk, Massive Attack samt "old school" navne som jean Michel Jarre, Tangerine Dream og ikke mindst Kraftwerk.
Fællesnævneren er Elektronisk Musik! På dette kursus går vi bag om teknikken og lærer fra bunden af hvordan man komponerer og opbygger musik i denne spændende stil.

Vi arbejder med samplere, synths, loops, filtre, oscillatorer, effekter, MIDI, automatisering, sequencing, MATRIX editering, SYS X, event lister, sync. af iPads og meget meget MEGET mere.!
Samtidig lærer du også grundlæggende lydteknik, såsom harddisk recording, bouncing, dithering, miksing og mastering således at du er godt udrustet til at få lavet en god lyd på dine kompositioner.

Vi arbejder også med det visuelle i forhold til musikken og få værktøjer til at skabe en helhed mellem det visuelle (VJ) og musikken (DJ) i udtrykketVi bruger flere platforme:
LogicPro på Mac
Ableton Live Mac
Launchpad Pro
Launchpad på iPad
Garageband påiPad
Line6 på Mac Music Box
GrandVJ til visuals på Mac

Vi starter fra bunden, så alle kan være med på dette spændende kursus. Du behøver heller ikke kunne spille på et instrument, men lidt musikviden er en fordel.
Ellers opgraderer vi din musikviden og teknik efterhånden som vi får bruge for det.


Se ind på vores Website for mere info:

Underviser: Flemming Giese
Start: uge 36
Antal uger: 31
Pris: Hvis du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold eller solo) er øvrige musikhold GRATIS, ellers er prisen 1.880 kr. for hele sæsonen.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
ELEKTRONISK MUSIK (3.-7. kl.)

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:

Tilmeld