Skip to main content

Småhold CELLO

Skal celloen være dit instrument? Det er der også mange gode grunde til!

Celloen indgår i mange forskellige musikalske sammenhænge, bl.a. i symfoniorkestre. Den bliver ofte brugt i klassisk musik, men også i rytmiske sammenhænge på grund af dens melodiske egenskaber og bløde klang. 

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på cello – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller cello, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumenthold, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

Særligt oplagt orkester for dig der har valgt at spille cello og violin: Strygerbanditterne tirsdag kl. 16.25-17.15.

OBS: Hvis du er yngre eller ældre end 2.-5. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Underviser: Jelena Durovic
Start: uge 33 (dog uge 32, hvis din undervisning ligger fredag)
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.600 (solo koster fra 4.750 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Småhold CELLO

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld