Skip to main content

Småhold TROMMER

Vil du gerne spille trommer? Så er du kommet det rigtige sted hen.

Trommerne er et vigtigt instrument i alle bands og orkestre. Det er nemlig trommeslageren der, ofte sammen med bassisten og guitaristen, har ansvaret for den grundlæggende rytme.  

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på trommer – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller trommer, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre

Der er op til 6 deltagere på et hold, og du vælger hold efter alder (2.-4. kl. eller 5.-7. kl.). 

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumenthold, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

OBS: Hvis du er yngre eller ældre end 2.-7. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Start: uge 33 (dog uge 32, hvis din undervisning ligger fredag)
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.600 (solo koster fra 4.750 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Småhold TROMMER

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld