Skip to main content

Småhold VIOLIN

Vil du gerne lære at spille violin? Vi vil rigtig gerne lære dig det!

Violinen er et af de allermest udtryksfulde instrumenter der findes. Følelserne er musikkens sprog, og præcis der har violinen en meget kraftfuld evne til at udtrykke sig.

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille violin – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller violin, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumenthold, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor, sammenspil for begyndere, bands og orkestre, MGP og E-musik Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

Særligt oplagt orkester for dig der har valgt at spille:cello og violin: Strygerbanditterne

OBS: Hvis du er yngre eller ældre end 2.-7. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Start: uge 33 (dog uge 32, hvis din undervisning ligger fredag)
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.500 (solo koster fra 4.568 kr.).

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Småhold VIOLIN

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:

Tilmeld