Skip to main content

Småhold SAXOFON

Saxofon er for dig, der gerne vil prøve kræfter med et blæseinstrument, som du både kan spille alene og sammen med andre. 

Når du kan spille saxofon, kan du indgå sammen med andre blæseinstrumenter i et orkester. Det kan også være, at du har lyst til at prøve at være frontfigur? Saxofonen giver dig en masse muligheder. 

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille saxofon – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller saxofon, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumenthold, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor, sammenspil for begyndere, bands og orkestre, MGP og E-musik Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

Særligt oplagt orkester for dig der har valgt at spille trompet, trækbasun, klarinet. saxofon og fløjte: Blæserorkestret

OBS: Hvis du er ældre end 7. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Underviser: Simon Nielsen
Start: uge 33 (dog uge 32, hvis din undervisning ligger fredag)
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.500 (solo koster fra 4.568 kr.).

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Småhold SAXOFON

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:

Tilmeld