Skip to main content

Band (fra 3.-5. kl.)

Kunne du tænke dig at spille sammen med andre, så er holdene her lige noget for dig! Uanset om du er nybegynder eller har spillet et par år.

Som en del af et band får du masser af musikalsk træning, og lærer at lytte - både til de andre og til det, du selv spiller – for det er nemlig en forudsætning for at spille sammen i et band. 

Vi spiller både kendte hits, men arbejder også med at skrive numre selv.

Hvis det er første gang, at du skal gå til musikundervisning, er Band det helt rigtige valg, for her får du nemlig også mulighed for at prøve forskellige instrumenter!

Glæd dig til at opleve det sus, det giver, når vi sammen laver god musik

OBS: det kan blive nødvendigt at justere starttidspunktet for de decentrale hold en lille smule, afhængig af hvornår eleverne får fri fra skole/evt. kan nå frem med bus.

Undervisere: Morten Svenningsen, Lene Rahbech Rosendal, Søren Kristian Frydenlund-Vad
Start: uge 34
Antal undervisningsuger: 31
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning (solo eller instrumentale småhold) på Den Kreative Skole ellers 1.950 kr. 

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Band (fra 3.-5. kl.)

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld