Skip to main content

Band for begyndere (3.-5. kl.)

Kunne du tænke dig at lære at spille på et instrument? Og har du lyst til at spille sammen med andre? Så er Band for begyndere lige noget for dig!

På dette hold skal vi først og fremmest have det sjovt med musikken og med hinanden. Vi skal arbejde med rytmer, toner og bruge vores kreativitet til at skabe vores egen musik - som vi vil spille for andre!

Hvis det er første gang, at du skal gå til undervisning i et instrument, er band for begyndere det helt rigtige valg - især også, hvis du ikke nødvendigvis har et helt klart billede af, hvilket instrument, du gerne vil lære at spille på. Til band for begyndere kommer du nemlig til at prøve forskellige instrumenter, indtil vi finder det helt rigtige til dig!

Vi har plads til ca. 24 elever i alt, og vi fordeler os på 2 sammenspilslokaler. Der vil være tre undervisere, og de vil i fællesskab have ansvaret for undervisningen. Du vil altså ikke have én lærer, men hele tre!

Vi glæder os til at spille sammen med dig!

Undervisere: Flemming Berg / Morten Svenningsen
Start: uge 36
Antal undervisningsuger: 31
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 940 kr. 

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Band for begyndere (3.-5. kl.)

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:

Tilmeld