Skip to main content

Barn/forældre rytmik (ét barn) - 31 ugers forløb

- på disse hold kan du deltage samme med ét barn. Hvis du har flere børn (0-5 år), som gerne vil være med, kan du i stedet vælge et FAMILIERYTMIK hold.

Rytmik er et pusterum med plads til samvær og nærvær imellem dig og dit barn. Børn og voksne går sammen på opdagelse ind i musikkens verden og spiller på instrumenter, synger sanglege, leger med bolde, hulahopringe og ærteposer mv. Alle på holdet deltager aktivt, og fællesskabet udgør en tryg og hyggelig ramme at vokse og være i for såvel børn som voksne.

Rytmik for førskolebørn og deres voksne er for alle, der vil have et godt, sjovt og trygt samvær omkring musik, sang, leg og bevægelse. I løbet af året vil I også blive inviteret til forskellige arrangementer på skolen, f.eks. den festlige fastelavnsfest og en koncert for hele familien.     
 


Start: uge 34
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 1.950 kr. - læs mere om vores priser og betingelser her. 

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her
Barn/forældre rytmik (ét barn) - 31 ugers forløb

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld