Teater 4.-6. kl. og 7.-9. kl.

Har du en spirende skuespiller i maven? Eller synes du, at det er svært at stille sig frem foran andre mennesker? Så er teaterundervisning lige noget for dig!

Undervisningen

På teaterholdet kommer du til at arbejde med øvelser og teknikker, som man bruger som skuespiller. Samtidig er det også noget, du kan bruge i din dagligdag. Det er øvelser og teknikker, som vil forbedre din evne til at stille dig frem for et publikum og komme ud over ”scenekanten” og give dig mere selvtillid.

Vi kommer desuden til at tale om og arbejde med teaterbranchen generelt. Blandt andet kommer vi omkring følgende:

• Hvad kræver det at blive en god skuespiller?
  • Hvordan kommer jeg i betragtning til en rolle?
  • Det gode netværk
  • Muligheder via digitale medier
  • Hvor og hvordan finder jeg castings til film og auditions til teatre?
  • Replikforståelse
  • Stemmetræning
Vi afslutter sæsonen med en forestilling, som vi fremviser for familie, venner og andre interesserede.

Udover alle de teaterfaglige emner, vil du på holdet få nye venner, som alle brænder for den samme interesse som dig!

Det er vigtigt, at du møder stabilt, når du er på teaterholdet. Og samtidig skal du være indstillet på, at du ofte vil få noget hjemmearbejde.

Vi glæder os til, at du folder dig ud sammen med os!

Underviser: Kim Brandt
Antal undervisningsuger: 31 (obs. sidste undervisningsgang er 4. april, da der afholdes en dobbelttime enten lørdag 2. april eller søndag 3. april).
Pris: 1.880 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her.
Teater 4.-6. kl. og 7.-9. kl.