Moderne Dans

Moderne Dans er for dig, som har lyst til at prøve kræfter med scenekunstens udtryk - en slags danseteater.

Kreativ dans, moderne teknik og koreografi er det, du kommer til at arbejde med på dette hold.

Sammen med os kommer du til at dykke ned i:
  • Moderne teknik og dynamisk yoga, som styrker og smidiggør kroppen
  • Kreative danseøvelser
  • Trin over gulvet, som både kan være spring, drejninger trinkombinationer og improvisation
  • Det koreografiske arbejde, hvor du som danser både lærer trin og er den medskabende.

Holdbeskrivelser
Moderne 1: 4.-6. kl.
Moderne 2: fra 7. kl.
Moderne 3: fra 7. kl. / let øvet. Vi anbefaler, at du har danset Moderne i 2 år.
Moderne 4: fra 8. kl. / øvet. Vi anbefaler, at du har danset Moderne i 3 år.

Vi glæder os til at danse sammen med dig!

Underviser: Hanne Stubberup Randel
Undervisningssted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7
Pris: 1.880 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her.

Moderne Dans