KreaDans fra (0.-1. kl.) og (2.-3. kl)

Kreadans er for dig, der elsker at danse!

Til kreadans vil du komme til at danse sammen med mig og en masse andre danseglade børn! Du kommer med på opdagelse i dansens vidunderlige og finurlige verden, når vi sammen finder på nye, sjove, udfordrende og lærerige måder at bevæge os på til sjov og glad musik.
Det er målet, at du får åbnet op for din kreativitet og nysgerrighed.

Vi arbejder hver gang videre på en dans, som vi viser til årets Juleshow, og efter jul starter vi på en ny dans, som vi viser til årets Forårsshow.

Vi glæder os til at danse sammen med dig!

Undervisere: Hanne Stubberup Randel / Sofie Birk Kramer
Pris: 1.880 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

KreaDans fra (0.-1. kl.) og (2.-3. kl)