Visuelt værksted

Disse hold er for dig, der gerne vil gå på opdagelse i den kreative verden og lave kunst på nye og spændende måder.

Med afsæt i forskellige temaer, skal vi eksperimentere og blande medier med en legende og fantasifuld tilgang. Vi skal udforske alt fra lys, farver, materialer, video, lyd og rum og samspillet derimellem.
Vi vil blandt andet komme omkring tegning, maleri, lyskunst og rumlige installationer og skal både eksperimentere med at lave kunst inde og ude.
Vi vil også hente inspiration fra kunstværker udefra og snakke om udtryksformer, virkemidler, værkets fortællinger og stemninger.

I løbet af året vil du få tilbud om at være med i workshops og udstillinger og andre spændende kunstprojekter, som du selv kan være med til at forme og sætte præg på.

På dette hold, skaber vi et frirum, hvor du bruger alle dine sanser og udfolder din kreativitet, samtidig med at vi har det sjovt.

Underviser: Sally Rud
Pris: 1.880 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her.

Visuelt værksted