Talenthold

Talentundervisning er for dig, der gerne vil udvikle dit talent på et højere niveau. Derfor er du parat til og motiveret for at yde en ekstra indsats. Det er også vigtigt, at du har opbakning hjemmefra.

På talentlinjerne får du større rum til at fordybe dig i dit fag. Formålet er, at du når et niveau, hvor du vil have mulighed for at udvikle dit talent på en videregående uddannelse.

Ønsker du talentundervisning, skal du indstilles af din underviser. Det er derfor vigtigt, at du snakker med din underviser om dit ønske om talentundervisning.

Undervisning:
På dansetalentlinjen har vi fokus på at udvikle din teknik og dit udtryk. I undervisningen tager vi udgangspunkt i moderne dans, jazz/show, Hip Hop og klassisk ballet.

Der er undervisning 2-3 gange om ugen i 31 uger:
  • tirsdag kl. 18.00-20.00
  • torsdag kl. 18.00-20.00
  • udvalgte fredage i løbet af sæsonen, ca. 20 timers undervisning
Udover Talentundervisningen forventer vi, at du, af sociale årsager, vil deltage på skolens almindelige dansehold.

Undervisere: Hanne Stubberup Randel / Jon Stage / Stine Skovby / Tammy Mary Skouboe Sørensen
Pris: 4.680 kr.

Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her.