Skip to main content

KoRmeterne (5.-9. kl.) - let øvede

KoRmeterne er koret for dig, som har sunget lidt i kor, i f.eks. Hummingbirds, eller som går til solosang.

I dette kor arbejder vi med den flotte korklang, og vi synger flerstemmigt: 2-3 stemmer. Vi synger mest popmusik, men du vil opleve, at vi bevæger os rundt i mange stilarter.

Når vi synger sammen, er det vigtigt, at du føler dig tryg. Så derfor er kammeratskabet i dette kor meget vigtigt: Vi synger hinanden gode ved at hjælpe og støtte hinanden! Alle er lige vigtige - med hver vores unikke stemme.

I KO(R)meterne er målet også at optræde til diverse koncerter i løbet af året: Spil Dansk, Julekoncert, Luciaoptog, Alsang, Forårskoncert mm. Her samarbejder vi tit med enten Hummingbirds eller Vokalerne & konsonanterne.

På Den Kreative Skole har vi et professionelt lydstudie, så i løbet af sæsonen vil vi gå i studiet og lave en lydoptagelse med et par af korets hits!

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen i dette unikke sangunivers!

Underviser: Dorthe Rosgaard Rasmussen
Start: uge 36
Antal undervisningsuger: 31
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 1.880 kr. 

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her