Skip to the content

Billedkunst

Billedkunst 1.-8. klasse Skægkær

Billedkunst 1-8. kl. Skægkær
 
Vil du gerne udfordre dig selv i nye måder at skabe spændende kunstværker på? Så er billedkunst lige noget for dig!

I billedkunst dropper vi forsigtigheden og går i gang med blyanten, penslen, farverne og leret. Du kommer til at opdage nye måder at lave billeder og kunstværker på.

Nogle arbejder længe og grundigt på at færdiggøre et billede. Andre laver 10 billeder på samme dag. Der er plads til det hele, bare vi får lavet noget og har det sjovt og samtidig udvikler din fantasi og skaberglæde!

Undervisningen

Du kommer til at lære nye teknikker og udtryksformer. Du kommer også til at arbejde med mange forskellige materialer. Fx lag på lag, ler, collage, iagttagelsestegning, maleri og tryk.

Sammen vil vi finde nye, sjove og anderledes måder at forme, male og tegne på. Det kan fx være, at vi finder inspiration i forskellige kunstneres arbejde.

Vi er flere undervisere i billedkunst, og vi har forskellige tilgange; vi bruger forskellige materialer, og nogle underviser med oplæg til hele holdet, mens andre underviser individuelt på holdet. Du kan læse mere om os ved at klikke på vores navne under de forskellige hold, så du finder lige præcis den underviser, der passer bedst til dig.

Lad os sammen se, hvor kunsten fører os hen! -Vi glæder os til at få dig med.


Lærer: Nirvi Bennich
Tid: Torsdag kl. 15.50-16.50
Start: 02.09.19
Lokale: Skægkær Skole
Antal uger: 31
Pris: 1.880 kr. + 75 kr. for Kreaklubben, ½ pris hvis du går til instrumental undervisning.


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld