Skip to the content

Musik

Saxofon

Saxofon er for dig, der gerne vil prøve kræfter med et blæseinstrument, som du både kan spille alene og sammen med andre. 

Når du kan spille saxofon, kan du indgå sammen med andre blæseinstrumenter i et orkester. Det kan også være, at du har lyst til at prøve at være frontfigur? Saxofonen giver dig en masse muligheder. 

Til undervisningen kommer du til at lære noder og spille melodier. Sammen vil vi gå på opdagelse i instruments vidunderlige verden, og du er selvfølgelig med til at bestemme, hvad vi skal spille, og hvad du gerne vil lære.

Vi vil komme omkring en masse forskellige ting som teknik, skala, improvisation, og træning af øret.

Småhold for begyndere

Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere, når du skal lære at spille saxofon. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille et saxofon. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig saxofon-småhold her.

Jeg glæder mig til at spille sammen med dig!
 
Underviser: Simon Nielsen
 
Pris: Se prislisten under solo instrument.


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld