Skip to the content

Musik

Småhold TROMMER

Vil du gerne spille trommer? Så er du kommet det rigtige sted hen.

Trommerne er et vigtigt instrument i alle bands og orkestre. Det er nemlig trommeslageren der, ofte sammen med bassisten og guitaristen, har ansvaret for den grundlæggende rytme.  


Undervisningen

Du vil blive ledt igennem alle facetterne af trommespil: motorik, teknik, koordination, dynamik og improvisation. Vi skal både spille rock, jazz, latin og andre stilarter.
 
I undervisningen lærer du også at lytte til det, du spiller. Vi spiller både efter gehør og noder, så derfor kommer vi også igennem basal nodelæsning/teori.
 
Målet er at det bliver en glæde og passion for dig at spille, og at du bliver så god, at du kan være trommeslager i et band eller orkester. Men det er også et mål, at du kommer til at arbejde med din kreativitet, og at du kan udfolde dig ved at improvisere. 


Småhold for begyndere

Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere, når du skal lære at spille trommer. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille trommer. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. 

Hvis undervisningen foregår andre steder end på Bindslevs Plads, kommer du på et småhold så vidt, det er muligt.

For alle

Du kan gå til undervisning i trommer uanset din alder og dit niveau.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!

Undervisere:

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld