Skip to the content

Musik

Småhold GUITAR

Vil du lære at spille guitar? 

Barn, ung eller voksen? Guitar er for alle!

At spille guitar åbner en masse muligheder for dig: Du kan spille og - hvis du har lyst - synge til stort set alle stilarter på guitar.

Du har mulighed for at spille sammen med andre, melde dig til bands og blive en del af Den Kreative Skoles guitarorkestre. Ud over de almindelige koncerter er der events: Guitartræf, sammenspil, workshop-uge og Bandfestival.

I undervisningen arbejder vi med akkorder, rytmer, fingerspil, tabs, noder og meget mere. Og du kan altid komme med ideer til, hvad du godt kunne tænke dig at spille.

For mere detaljerede oplysninger om den enkelte lærers undervisning: Tag et kig på vores profiler og kontakt os, hvis du har spørgsmål!


Småhold for begyndere

Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere, når du skal lære at spille guitar. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille guitar. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller.

Hvis undervisningen foregår andre steder end på Bindslevs Plads, kommer du på et småhold så vidt, det er muligt.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!

Undervisere:


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld